Zakelijke kleding- en imagoadvies

Kom jij wel over zoals je wil overkomen? Maak jij de indruk die je denkt te maken? Zien mensen dat jij deskundig bent? Heb je autoriteit? Of heb je het gevoel dat mensen je niet serieus nemen? Kijk dan eens kritisch naar hoe je er uit ziet.

Je uiterlijk bepaalt grotendeels de indruk die je maakt op anderen. En een (eerste) indruk is heel belangrijk! Bijvoorbeeld in zakelijke contacten, het vinden van nieuwe klanten, het geven van een presentatie, het zoeken van een nieuwe baan of opdracht. Je kan dus maar beter een goede indruk maken. Eén die laat zien wie jij bent.

Om de juiste indruk te maken moet je eerst weten wie je bent en wat je wil uitstralen. Voor je kleding is het belangrijk dat je kleuren kiest die je mooi staan en die je boodschap ondersteunen, een model dat je figuur flatteert en een stijl die past bij jouw persoonlijkheid, jouw karakter en je gewenste imago. Zo blijf je dicht bij jezelf, voel je je zelfverzekerd en zie je er altijd goed uit.

Maar welke kleding is dan voor jou geschikt? Hoe maak je de juiste indruk? Hoe laat je je deskundigheid zien? Dat leer je in het zakelijke kleding- en imagoadvies.

Wil jij krachtig, deskundig en zelfverzekerd overkomen? Wil je weten welke kleuren, modellen en stijlen bij jou passen?  Boek dan nu een zakelijke kleding- en imagoadvies!

Wat kun je verwachten:

– een imagocheck om te bepalen hoe jij overkomt
– een kleuranalyse met professionele kleurkragen
– een stijlanalyse door een persoonlijkheidstest en meegebrachte kleding
– een korte gezicht- en figuuranalyse
– een deskundig advies voor je zakelijke kleding, kapsel en accessoires
– een hand out met kledingadviezen en imagotips
– een Personal Color Card met jouw goede kleuren.

Wat levert het je op:

– een helder inzicht in welke kleuren, modellen en stijlen kleding bij jou passen
– een optimale presentatie van jezelf in elke situatie
– altijd de indruk maken die jij wil
– balans tussen je innerlijk en je uiterlijk
– meer zelfvertrouwen
– geen miskopen meer!

Wat kost het:

– € 295,- voor een privé consult (duur ca. 3 uur)
– € 195,- pp voor 2 personen (duur ca. 4 uur)

Prijzen zijn exclusief BTW. Voor groepen organiseert Colorico workshops zakelijke kleding en uiterlijke presentatie.

Waar vindt het plaats:

De zakelijke kleding en imago-adviezen kunnen bij Colorico in Soest of in Amersfoort worden gegeven. Maar het kan ook bij je thuis, bij een collega of op het werk. Colorico komt graag bij je langs!