Kleuradvies

Elke kleur heeft bepaalde kenmerken. Er is bijvoorbeeld niet één kleur rood, maar er is helder rood, gedempt rood, koel rood, warm rood, lichtrood, dieprood en combinaties daarvan. Datzelfde geldt voor alle andere  kleuren.

Welke kleuren bij jou passen hangt onder meer af van de kleur van je haar, huid en ogen. Met behulp van kleurkragen gaan we bepalen welke kleuren jou laten stralen en welke kleuren je beter kunt vermijden. Het effect van de juiste kleuren is verbluffend! Je krijgt een gezonde, frisse teint en je lijkt jaren jonger. En dat zonder cosmetische ingrepen. Wie wil dat nou niet!

Wanneer je weet welke kleuren jou goed staan, kun je er elke dag geweldig uitzien!
Bel nu voor een afspraak of mail!

Grijs haar
Als je haar grijs is geworden, is het zeer waarschijnlijk dat de kleuren die je vroeger flatteerden, dat nu niet meer doen. Je bent veranderd, en daar passen ook andere kleuren bij. Hoogste tijd dus voor een kleuradvies bij Colorico! Ook als je al eens eerder een kleuradvies hebt gehad. Je wil er toch immers wel stralend en jong blijven uitzien!

Wat kun je verwachten:

– een kleuranalyse met professionele kleurkragen
– een deskundig advies
– een Personal Color Card met jouw goede kleuren

Wat levert het je op:

– een helder inzicht in welke kleuren jou mooi staan en welke niet
– een jeugdige, frisse uitstraling
– meer zelfvertrouwen
– nooit meer miskopen!

Wat kost het:

– € 90,- voor een privé consult (ca. 1 uur)
– € 80,- pp voor 2 personen (ca. 1,5 uur)
– € 70,- pp voor 3 personen (ca. 2 uur)

Voor grotere groepen organiseert Colorico workshops.

Waar vindt het plaats:

De kleuradviezen kunnen bij Colorico in Soest of in Amersfoort worden gegeven. Maar het kan ook bij u thuis, bij een vriend(in) of op het werk. Colorico komt graag bij u langs!